Khamis, Mac 08, 2012

sesuatu hari ini

Assalammualaikum ^^,




yehoo0oooo!! hari ni satu hari xde kelas. kelas semua cancel. suka jugak tapi at the same time boringye! confirm kena replace kelas. bab tu yang malas tu. =(

hari ni classmates aku semua pergi HUKM melawat one or our classmate. aku ngan si pendek tu tak pergi. ayah ktorang tak kasi pergi sebab si pendek tu astma dia baru nak kurang. lagi pun tak baik betul lagi. still amek ubat. dengan batuk dia lagi yang tak baik. *jangan jangkit aku pulak pas ni =p . takut jalan jauh nanti jadi balik pulak. tak pasal2 aku yang susah kat sini. and parents aku kat umah risau sebab tak baik2.  keje nak jage dia pulak. kalau dengo cakap tak pe ni degil.  @.@

alkisahnya kawan aku ni kena denggi. ingat nak jugak melawat die bila si pendek ni dah baik betol. *bila nak baik pun entah. dah dua minggu kot. hurrmmmm  jap g mus dah kuar hospital. ko tak baik2.

whatever it is. to NUR MUSTIKA ZUL. semoga mus cepat sembuh yerk! sorryla tak dapat join budak kelas pergi melawat mus. tapi alhamdulilah dapat cakap dengan mus by phone. ;)  sakit2 pun comel je suara. ^^

musim orang sakit kot?



Photobucket

2 ulasan:

lieynanilaz berkata...

sekarang memang musim sakit dik...kena jaga kesihatan..:)

semoga kawan adik tu cepat sembuh!!..

FL blogh0use berkata...

@lieynanilaz amin! tq sis! ^^,