Selasa, Mac 13, 2012

this not new chapter. this is just new week for this semester

Assalamualaikum ^^,




meninggalkan blog tak berupdate tak bermakna aku melupakan okey. @.@

well. minggu ke dua dah aku di semester baru. dah start dengan assignment and all those things. present pun dah merasa minggu ni walaupun just a simple presentatation. tapi siyes! neves yang amat oke. mungkin sebab dah lama tak berdiri kat depan tu. cuti lama sangat. *lama keeeee??  in fact. aku rasa yang membuatkan aku bertambah nervous bila sem ni ada combination untuk beberapa kelas. so. that's why maybe. sebab ada muka2 baru kaaaannnn. ^^

masih terlalu awal pulak kalau nak cerita for the whole week kan. hari ni baru hari selasa. wakaka. hurmmm. lately kalau nak tido aku mesti nak dengar lagu by earphone. then pasang lagu yang slow. feeling lebih konon. dan semestinya kena kuat ! ouuhhh. elak ada kerosakan pendengaran di situ. huewhuewhuew.

lagu wajib aku dengar sebelum tido? semestinya PENJUNJUNG NAMAKU. lagu siapa lagi kalau bukan from my inspiration. KRU. =)

boleh klik sini untuk tengok lirik. nak dengar dengan lagu? ala korang tanya jelah kat pak cik goole tu. =p


just listen to the lyrics then you will know why I am so adore and love damn much with this song. don't you think it is a song with a beautiful meaning inside?  for me. yes it is!



Photobucket

Tiada ulasan: