Jumaat, April 27, 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Assalamualaikum ^^,




blogger ben ashaari buat segmen lagi. so ? takkan nak lepaskan je peluang yang ade. mari kite join ramai2.  ^^



BEN ASHAARI

piciti banner untuk details 


one word

SIMPLE 


nice to meet you people !!  ;)



22 ulasan:

Pka Rahim berkata...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam FL...

Comel dan simple aje blog ni...suka sangat...singgah sini dari segmen yang sama...

AyueJean berkata...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue berkata...

ckj dtg melawat.. :)

Masz Sidek berkata...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Aziela berkata...

Persamaan dengan Ben ekk... Singgah sini..

Jay berkata...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Faizul Osman berkata...

datang menjenguk disini...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

are_lin@yu berkata...

ayu singgah sini jugak ;-)

Ayu Iman berkata...

iman pun dari segmen yg sama dan follow tuan blog skli..=D

Mk Syahir berkata...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Aziela berkata...

Singgah sini juga....

shafiq berkata...

yuhuuu~ , hehe , singgah balas kunjungan awak tadi .. hehe ,

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com

Mk Syahir berkata...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna boleh dikongsikan buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

pak cik berkata...

pacik terjah balik dr belog abg ben

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Azura berkata...

comelnya belog... thanx singgah belog saya ye...

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

9n0L4 berkata...

dtg rspon sini. ;)

Zaidalifah Hussin berkata...

DARI SEGMEN YG SAMA BONDE BALAS KUNJUNGAN, HAPPY BLOG WALKING...


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata...

salam..
cik eyla dtg dr segmen yg sama
thanks sudi ke blog cik eyla

keli menari berkata...

ya. suke simple !!