Selasa, April 03, 2012

sentuhan whitey mommy di blog aku juga !

Assalamualaikum ^^,




ha !! nampak tak? nampak tak? apa perubahan yang aku cakap before? so. what's your opinion? superb right? tengoklah siapa yang design. huewhuewhuew.

sebelum aku berceloteh dengan keterujaan aku ni. aku nak says terima kasih banyak2 pada akak whitey mommy. orang yang bertanggungjawab design template blog kesayanngan aku ni. terima kasih jugak sebab sabar melayan blog aku yang bermasalah ni. hakikatnya masa aku on call aku dapat dengar suara anak akak ni. ee?? betapa komited nye akak whitey mommy dengan customer. huhu. konon aku nak try edit. delete coding ni la tula. last2 akak whitey mommy jugak berjaya menyelesaikan segala masalah. pakar je yang boleh settle. @.@

one more thing. maafla sebab lambat call akak. sempat reply email je. then kena rush pergi kelas malam pulak. peace !

apa yang aku boleh katakan. memang aku berpuas hati dengan design template ni. sangat2!! that's why aku tempah kat akak whitey mommy. simple. itu yang penting. dan sememangnya hasil tangan whitey mommy selalu buat aku impressed. so. kali ni aku dapat rasakan feeling tu bila dia habis design blog aku pulak. *wink3!!  nothing can be says. PUAS HATI. the first words yang mampu aku cakap. or the first two words should be?? ngeh3 dan yang paling penting setimpal dengan bayaran yang dikenakan dan masa aku menunggu untuk sampai kat giliran aku. ^^


TERIMA KASIH, akak WHITEY MOMMY ! really love it !









6 ulasan:

Whitey Mommy berkata...

Alhamdulillah...:)
terima kasih ya dik kerana sudi tempah dengan akk..:)

Gembira bila customer happy..;)

FL blogh0use berkata...

@Whitey Mommy hehe. sme2 akak. hepy sangat ni. =))

mimie.. berkata...

cantik lah ^_^

FL blogh0use berkata...

@mimie.. tq ! ^^

Alin Marlini berkata...

FL..brp RM design ni?

Cik Puan Izan❤ berkata...

salam kenal... akak follow blog comel ni yer...