Jumaat, Mei 04, 2012

fatin liyana ?

Assalamualaikum ^^,




hari ni dah hari jumaat. minggu ni agak membosankan sebab ramai lecterur takde n class byk cancel. errrr..bukan ke sepatutnya suka?? @.@  no! yes. memang la best kalau lecterur takde kan. huewhuew. tapi banyak nak kena kejar balik untuk silibus. *ohhh.. silibus tolong jangan lari dari aku  T_T  dan perkara paling tak best bila lecterur tak sempat habiskan silibus akan adanya ekstra kelas n maybe " awak belajar sendiri jelah ". ouch !! ok. end of topic bout my life this week.

on wednesday aku attend night class. *errr..bukan ke kisah aku untuk this week jugak ke. kwang3  . suddenly when my lecturer call my name for attendance. then he said "oh. did you know that FATIN LIYANA won the award for blogger of the year? ". and the class said "yessssssssss" memang confirm lah FL popular  ;)   " anyone in this class have a blog " . some in the class admit it. aku ? diam. 

oh yes ! kalau korang perasan. you will know why after my name he said just like that.  ^^,  then I just said with myself that " i'm not popolar as her"  u_u

a big gap between me and her. want to know what it is??? oke jom tengok.

  1. dia model. giler cantik !!. dan aku tak. 
  2. she is a doctor to be (kalau tak silap dia masih mood praktikal. if salah. mintak ampun byk2 FL. hellooo doctor. *sambil lambai2 tangan. peace!!!) dan aku ?? aku cuma amek ofis system sahaja oke!
  3. dia belajar kat negara orang aku cuma kat negeri orang jek @.@

oke. cukup lah tiga. kalau banyak sangat rasa kerdil jek aku dengan FL. 


*tak sangka lecturer aku amek tau jugak pasal blogger ni and kenal dengan FL. hebat2 !! you got the aura sis !!





4 ulasan:

Zamani berkata...

Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

FL blogh0use berkata...

@Zamani already done with the lists =)

[sutera kasih] berkata...

sama nama kamu dgn FL :)

FL blogh0use berkata...

@[sutera kasih] yup ! ;)