Sabtu, Jun 16, 2012

aku minggu lepas.

Assalamualaikum ^^,




segala kesusahan dan kepayahan di lalui dengan sabar. kadang2 jadi tak sabar jugak seems aku ni bukanlah seorang yang penyabar sangat. @.@  tapi nak tak nak kena jugak tahan kerana adanya rasa hormat itu. di sebabkan dah terlalu penat. semalam aku dah buat kerja gila. yang aku tak pernah buat selama hampir empat tahun aku jadi student. sangat teruk ! ;(

sepanjang minggu lepas aku rasa letih sangat. setiap ada masa yang terluang kena + mesti di isi dengan assignment. walaupun dah tak banyak. tapi bila ada assignments role play. itu akan jadi lebih berat. sebab perlukan komitmen daripada semua ahli kumpulan dan masa yang banyak. sebab? yeahh. masa yang banyak di sebabkan nanti CUT !! sebab ketawa, salah dialog. mostly semua akan gelak termasuklah aku. well we are not such a good actress ^^

itu belum lagi bab nak edit video bagai. bila cakap sorang ni yang nak edit. langsung x tanye or datang masa proses. at least datang bagi idea. ok lah . belum lagi nanti ada yang nak tak nak je. bila masa dah suntuk. aku cuma biarkan jek. lantaklah nak jadi ape. that's why i HATE group assignments. 

ok. minggu depan adalah minggu terakhir di kelas. the next week will be exams fever. zone kritikal dah hampir ke level merah. so. aku kenalah tambah tenaga, tambah ilmu supaya mudah untuk menjawab soalan-soalan yang entah susah ke senang. 

bila bercakap soal susah ke senang. terpulang pada usaha kita sendiri jugak sebenarnya. kalau baca dan memahami setiap penjuru buku ke slides. itu akan jadi senang. dan susah kalau asyik nak mengeluh. tapi langsung tak cuba nak memahami apa yang tertulis kat buku dengan slide tu.

ingatan buat aku jugak. again. good luck for the final exam for those read this. especially those will face the final just like me. BEST OF LUCK GUYS !!



Tiada ulasan: