Sabtu, Jun 02, 2012

hello june !! or should be can you come on other time june??

Assalamualaikum ^^,




hello followers and readers !! how's ??  habis dah masa untuk bersenang-lenang kat rumah. esok dah balik melaka. kembali menjalankan tanggungjawab yang masih belum habis. for real. minggu seterusnya akan jadi a very worse week. hope not ! 

bulan enam adalah bulan disaster untuk aku. dan aku percaya untuk semua yang bergelar students. especially those in bachelor. exam itu semakin hampir. @.@  need to be more and more focus. seems final punya timetable pun berjaya membuatkan aku terkejut tahap takde perasaan. will post my timetable final exam. sangat sedih !

ok geng. jumpe lagi if aku ada masa yang mencukupi.




kalau lah boleh kan???



Tiada ulasan: