Isnin, Julai 16, 2012

PERHIMPUNAN PEMIMPIN MAHASISWA & TEAM BUILDING @ GAMBANG

Assalamualaikum ^^,




PERHIMPUNAN PEMIMPIN MAHASISWA & TEAM BUILDING @ GAMBANG
LOKASI : UiTM JENGKA, PAHANG - GAMBANG WATERPARK
TARIKH : 19 - 20 MEI 2012


cerita dah lapuk. tapi masa yang ada untuk update cerita ni baru ada. so, masa dah ada sekarang jom baca. ^^

rombongan ke sana adalah bersama-sama dengan pensyarah2 dan juga KP kami. dua bas di gunakan untuk event ni. dari Melaka nak ke Pahang ? kejung badan duduk lama sangat. 

rombongan bergerak dalam pukul 8.30 dari Melaka. berhenti untuk sarapan yang aku rasa dah merangkap makan tengah hari walaupun belum waktu lunch. sebab makanan yang ada cuma nasi putih. masa ni aku rasa dah masuk negeri sembilan. perjalanan di teruskan. berhenti sekejap untuk memberi ruang mereka yang ingin ke toilet. termasuk aku. @.@

setelah lapan jam perjalanan akhirnya sampai jugak di UiTM Jengka, Kampus Khazanah Alam. ffuhhhhhh !!!  sampai jugak akhirnya. letih ! sebab duduk lama sangat. tujuan kami dari Melaka ke sana adalah untuk menjalinkan jalinan ukhuwah yang sedia ada supaya lebih rapat. katanya. selain melawat rakan seperjuangan di kampus lain. 

antara aktiviti yang di adakan adalah perlawanan persahabatan futsal dan bola jaring. di sebabkan kami sampai pun dah pukul tiga. malam pula terus ke majlis penutup yang telah di adakan di auditorium sana. 

kesesokan paginya seawal lapan lebih rombongan bertolak pula ke gambang untuk aktiviti team building. so far aktiviti team building tu sangat best !! walaupun aku terpaksa melawan perasaan gayat aku. @.@ 

dan dengan ada masa selebihnya kami semua terus ke waterpark. it's time to enjoy guys !!! tapi aku tak main ape pun. main ombak jek terus naik sebab dah penat gile. mandi2 then terus rest kat cafe house yang ade sementara tunggu yang lain. 

ok. now kita scroll gambar pulak. 





sampai2 jek. makan terus siap kena turun. ada friendly match.




bola jaring. tak main. duk tepi jek. huewhuew




futsal lelaki. 




Melaka - BOSS vs Jengka - OMSA. 





dalam audi.




sese gambar beramai-ramai.




lepas habis di audi. lepak dengan amani dengan najwa pulak.



aku dengan najwa.



amani dengan diera.


 aku ikut program ni pun bukanlah sebab nak join SANGAT. tujuan utama adalah untuk berjuma dengan amani n najwa jek. ^^


Tiada ulasan: