Jumaat, Julai 20, 2012

salam ramadhan. selamat berpuasa

Assalamualaikum ^^,




rasa baru semalam aku puasa. dah puasa balik. @.@

sepertimana bumi yang sentiasa berputar. menjadikan kita melalui hari dengan jam berganti jam, hari berganti hari, bulan berganti bulan dan tahun berganti tahun. dan bulan RAMADHAN kembali menjengah kita semua dengan membawa keberkatan yang tak mampu di cari atau ditemui dalam bulan lain. indah !

SALAM RAMADHAN 


di ucapkan buat semua rakan bloggers yang memeriahkan lagi FL Bloghouse ni. ^^, juga buat rakan2 seperjuangan OM221/BM232 di KBM, my ex-classmates OM114 di Instedt, my ex schoolmates di SMKPB, Pontian : SKBM, Mersing dan ex schoolmates sekolah agama di Mersing dan Pontian. you knows who you are. ;)

tidak ketinggalan buat rakan-rakan di laman sosial. my fellows friends dan followers di BLOG. FACEBOOK. TWITTER. as long you can read this. means you are in the list. =))

oh ya ! juga pada mereka yang baru sahaja menjumpai FL Bloghouse. and you read this. this is also for you. kalau rasa blog ni best. follow la sekali ngeh3

this special made is for you guys !!






Assalamulaikum...
nama saya SYA'ABAN. saya ingin mengingatkan anda bahawa jiran saya iaitu Ramadhan akan datang mengunjungi anda tidak lama lagi bersama isterinya iaitu REZEKI dan kedua-dua anaknya iaitu SAHUR dan IFTAAR. mereka akan ditemani oleh ketiga-tiga cucunya iaitu RAHMAT, BARAKAH dan KEAMPUNAN. mereka akan pulang selepas 30 hari dengan menaiki pesawat penerbangan Eidul Airlines. hargai mereka dan anda akan mendapat pahala yang berlipat ganda ! Insya - Allah. Ameen


7 ulasan:

Misz Mieza berkata...

Salam perkenalan & salam Ramadhan Al-Mubarak! Selamat menjalani ibadah puasa buat FL dari MM.. Semoga segala amalan diterimaNYA.. InsyaAllah, mudah2an..

Btw, just found this blog.. Thanks for living ur link in my blog.. Nice blog.. will visit again! ^_^

Rara Nasiha berkata...

selamat berpuasa dear. :)

Yumida berkata...

salam ramadhan jugak sis...
esok puasa...hehe
cantik je tempat sis posing tu...bunga tu pn cantik...
yg sign watermark kat pic tu..cantik la..sis buat sendiri ke?

FL blogh0use berkata...

@Misz Mieza thanks sis !! ur visit is always welcoming =))

FL blogh0use berkata...

@Rara Nasiha selamat berpuasa ^^

FL blogh0use berkata...

@Yumida hehe. credit to my twin yg ambil gambar ni. ;)
watermark tu whitey mommy yang buat. =)

Liyana Fauzi berkata...

Amin..