Ahad, Julai 22, 2012

student puncak alam untuk sebulan

Assalamualaikum ^^,




yehaaa !! aku dah pon berada di puncak sekarang ni. perasaan ? exited + penat + x best. @.@

excited sebab tengok surrounding kampus ni yang best jeee ?? well tak taula apa kata student yang memang dari sini. bagi aku yang dari kampus branch ni best bila dapat masuk main kampus. errr..main ke?? yelah ! main kampus untuk kos aku. ngeh3 !!

penat sebab pagi tadi kena bangun pagi2. seminggu bangun lambat. payah wo0oo. gerak dalam pukul tujuh. sampai sini betul-betul lepas gate pak guard tu 11.30. buat itu ini masuk hostel 12 lebih. fuhhhHh!! dah la puasa. alasan !

tak best sebab dengar-dengar jadual penuh seminggu. haiy0oo0oo..

till then. jumpa lagi. daaaa !! take care everyone !

ada siapa-siapa ambil intersesi kat kampus puncak alam ??

8 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

eh awak amek course ape yeekk?? :p

Misz Mieza berkata...

Bertabahlah ye dear.. Hehehe..

ain dzaya berkata...

pehh! rajinnyerr amek shortcourse :">
pastikan belajar ye..bia dapat 4flat..ameen.

FL blogh0use berkata...

@Diera Tekikushika MGT kkk haha =P

FL blogh0use berkata...

@Misz Mieza sedang bertabah ni sis. huhu ^^ btw, thanks !

FL blogh0use berkata...

@ain dzaya h0ho. ameen !! ;)

Mia Liana berkata...

pernah ke sana dulu masa adik kak mia blaja sana... jauh tu..

FL blogh0use berkata...

@Mia Liana ahaa..sangat jauh ! @.@