Sabtu, Ogos 18, 2012

salam aidilfitri

Assalamualaikum ^^,




selamat menyambut hari raya muslimin muslimat sekalian. semoga bergembira bersama keluarga dan sahabat handai. kepada yang masih dalam perjalanan pulang ke kampung halaman dan yang baru hendak pulang pagi raya esok. berhati-hati di jalan raya. bertolak ansurlah di jalan raya. semua orang nak balik kampung. jangan pentingkan diri sendiri. oke !

mesti semua bergaya sakan dengan baju raya. kasut raya. tudung raya. songkok raya. sampin raya. =))  tapi tahun aku aku takde semua tu. balik lagi dua hari nak raya. apa yang boleh buat ? aku bukan orang kaya yang ada mate boleh kemaskan rumah. ke bilik ke. semua kena buat sendiri. so, dua hari yang berbaki sebelum raya tu aku habiskan dengan mengemas bilik yang dah berhabuk sebab tinggal berbulan-bulan. ^^

last but not least. 

SALAM LEBARAN

maaf seandainya penulisan aku di blog ni ada membuatkan yang terguris atau terasa hati. tapi semua yang aku kongsikan di sini hanyalah daripada pengalaman aku sendiri. i been through all those things. ada jugak pendapat aku sahaja. like to remind you yang tagline blog ni,  expresssions & interpretations. so, its come from my mind. my own view. that's it. 

tapi sekiranya masih ada yang terasa. jalan cerita sama dengan aku. my bad. i'm sorry. bukan niat nak mengenakan korang. but. that's what we call LIFE. =)

buat sahabat handai yang mengenali diri ini di luar sana. selamat hari raya !!! dah nak naik sem dah kita. huhu. 

akhir kata. HAVE A WONDERFUL AIDILFITRI you guyss !! 


1 ulasan:

Anis berkata...

Selamat Hari Raya :')