Sabtu, Ogos 04, 2012

up traffic dengan mendaftar di Manokelpase Link Exchanger

Assalamualaikum ^^,




good news everyone !! aku ada jumpa satu website ni yang boleh up korang punya traffic blog. its called MANOKELPASE LINK EXCHANGER. well aku dah daftar. so. sekarang ni aku nak advise kat korang semua supaya daftar sama.

kelebihan dengan mendaftar di MANOKELPASE LINK EXCHANGER NI 
  • meningkatkan traffic masuk ke blog atau link anda.
  • meningkatkan fb fan page like.
  • menambah twitter dan digg follower.
  • menaikkan jumlah youtube viewer.
  • menambah google=1 (ingat ! Google +1 membantu anda dalam SEO !)

so. how ?? berminat ? klik link di bawah ni. boleh jugak klik pada banner.




banner


kemudian klik link kat bawah ni pulak untuk dapatkan steps untuk mendaftar.




just carefully follow the step there. di sana juga ada full explanation about this website from the owner. baca dan fahami betul2 fungsi dia untuk mengelakkan salah faham. 

bila dah daftar. jangan lupa ajak kawan2 join sekali. sebab korang berpeluang dapat 300 coins bila mereka sign up di bawah refferal anda. 


3 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

x pahaaammmm :p

FL blogh0use berkata...

@Diera Tekikushika sila bukak link yang ada tu yerr =p

Syafiq Ajis berkata...

AsSalam.. maaf yer lmbt maklum..

ex.manokelpase.com telah berpindah ke domain www.asiafans.net ..

Boleh la dtg jenguk yer.. hehehe,, v(n_n)