Sabtu, Ogos 04, 2012

NAZIM OTHMAN - you never realize

Assalamualaikum ^^,




seriously aku terkejut gila yang people keep on calling Nazim Othman or Bazli now. hehe yeahh !! itulah impak kalau seseorang tu give their full passion on what they are doing. dalam kes ni nazim, sebagai pelakon berjaya menghidupkan watak bazli. sampaikan semua girls nak boyfriend macam bazli. 

memandangkan timeline aku kat facebook dengan twitter penuh dengan his name. well. i think i want to keep the memories in my blog on how i knows this guys. oppss !! not in the real life. but when and how i realise the presences of NAZIM OTHMAN dalam bidang seni. @.@

masih ingat lagi dengan siri drama popular awan dania. yes exactly !! lakona scha, irma hasmie, hans isacc, remy ishak dan ramai lagi. yes2 !! remy ishak. masa tu pun tak popular lagi. hehe. masa ni nazim jadi kawan baik si Dania. tak silap aku masa tu watak dia ni nak jadi komposer. if tak silap lah.  mintak ampun !! kalau salah. huewhuew =p

what ever it is. aku perasan nazim ni dari drama awan dania. keluar je part die. habis drama aku stay tunggu sampai keluar nama-nama pelakon + sponsor and what so ever just nak tengok nama sebenar Ehsan. haha

aku ni pulak jenis minat artis yang tak ramai peminat. errkk ?! mana ada artis takde peminat ? no. i means kalau aku minat artis tu and masa tu ramai tu yang belum acknowledege their presences. aku lagi suka. 

"amboii !! suka hati jek ko cakap dia takde peminat"

dah betul lah. sebabnya bila aku cakap nazim othman. masa tu kawan-kawan aku ramai tak kenal. o.0  tapi cuba kalau sekarang. rasa pelik pulak kalau orang tak kenal kan ?  and bila dah minat. of course terbayang-bayang 

"WHAT IF kalau jumpa depan-depan ek ? macam mana rupa dia agaknye ek ?"

remember !! WHAT IF. =p  nak dijadikan cerita. ada satu malam tu tengah makan-makan. abang aku bersuara

"tu.. tu tengok tu "

mata aku terus tengok kereta yang baru masuk. on the dot aku nampak aril keluar dari kereta tu. follow by...guess who ??? . 

haha. masa tu nak meloncat pun ada. tapi kena behave sebab ada boss kat situ. kat mana ? BENAFE. just infront of my offices. oh yes ! aku baru balik dari ofis as practical trainer terus pergi makan. 

" nak pergi ambil gambar ke ?" abang aku tanya.

" haa?? !! tak nak lah ! mal0oooo" hikhikhik

and now. disebabkan impak atas lakonan hebat dia di Dejavu Di Kinabalu. ramai girls yang dah tergila-gila like histeria bila talk bout him. then aku macam waaaa !! dah ramai peminat nazim ni. baguslah. keep up the good work. happy for your achievement today. looking forward another great job of you. 

pernah jugak try tweet kat dia. but then aku macam menyesal gila. tak tahu kenapa. huhu. malu hoi !! like aku tak sepatutnya buat macam tu and other things keep on rolling on my minds. 

lepas tu jek aku macam lagi suka be the silent supporter of him. and yes. lagi best macam ni. aku selesa ;) 

kalau sekarang girls buat wallpaper pic nazim kat hp, twitter and so on. aku dah buat lama dulu. sebelum Bazli wujud. 

nak letak gambar dia kat sini tadi. but then tak jadi. terus delete. huewhuewhuew



5 ulasan:

Rara Nasiha berkata...

laaa, awat tak jd? letak jela gambar bazli tu. hehe :D

FL blogh0use berkata...

@Rara Nasiha haha. entahla ek @.@

miZz_nizZ berkata...

abeh smua mnt bzli..fenomena ke.haha

aDaNi isMaiL berkata...

dah follow FL blog saya http://kelipkelipsiang.blogspot.com
hit me back ok.

FL blogh0use berkata...

@miZz_nizZ kalau kat twitter dah jadi trend dah @.@