Ahad, September 30, 2012

segmen : tangkap follower sebanyak mungkin

Assalamualaikum ^^,




ok join segmen ni setelah di tagged oleh Diera Tekikushika




klik banner untuk join !

tagged


mungkin aku lambat untuk berblog walking ke blog korang semua yang join segmen ni. sebab aku masih belum habis bw ke blog blogger yang join segmen ini. @.@  banyakkkkk woo0ooo !! 

so, janganlah marah and cakap aku sombong sebab tak pergi blog korang semua dalam masa terdekat. as i mentioned i will be a litte bit late to view your site. yang pasti aku tetap akan sampai ke blog korang semua. yang tu dun worry much ! *wink3!!!

FOLLOWER
962

7 ulasan:

Eraz Fadli berkata...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini sambil follow,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Fatihah Jakfar berkata...

Done follow!Jemput singgah blog saya eh!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika berkata...

mami mami mami mami !!!!

Nisa Greennnpanda berkata...

Salam n hye~!!

Sori lmbat terjah blk..
dh follow ur blog..
follow me bakc gak~..
thanks & salam knal ye.. ^_^

cweet pinky berkata...

singgah sini :D

#997

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

eyka berkata...

salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html