Isnin, September 10, 2012

tertimbul

Assalamualaikum ^^,




ok2 i know i know, ramai yang komplen blog ni lama tak update. erkk ??!! *perasan   kesibukan yang teramat kali ni seriously langsung takde masa nak bukak lappy. apetah lagi nak update entry baru. 

cuti sem aku yang lepas dipenuhi dengan menghadiri kelas intersesi. intersesi selama sebulan dengan mengambil dua subjek telah selamat di habiskan pada 4 September lepas di Puncak Alam. i had such a very beautiful memories and experienced there. jumpa kawan2 baru. seronok ! and yes ada jugak yang tersirat sepanjang di sana. ;'(

well. sekarang aku dah pun berada di sem baru. hari ini bermulanya kelas. the best thing is jadual aku tak padat sangat sebab dah ambil intersesi masa cuti hari tu. alhamdulilah. =))

di sebabkan kelapangan yang ada. senang sikit nak buat kerja2 update blog ni. errr.. bukan ke masa yang ada tu aku kena berkenalan dengan subjek2 baru ni semua. wakaka. :D

dan sudah semestinya aku ingin kongsikan segala cerita sepanjang aku ambil intersesi dalam blog ini. semua itu akan ada harinya. dan aku bercadang untuk buat cerita di puncak alam by part. so, takdelah panjang berjela entry aku. and korang takdelah bosan nak baca panjang. ;)

see you on the next entry. - KISAH PUNCAK ALAM -


4 ulasan:

Cik Puan Izan✿ berkata...

rajin update blog yer..ramai menunngu update dari kamu... :)

Che Rosliza Che mat berkata...

selamat kembali dear..

FL blogh0use berkata...

@Cik Puan Izan✿ insya-Allah pas ni update selalu =)) thanks for support

FL blogh0use berkata...

@Che Rosliza Che mat thanks ! for the support ;)