Selasa, Oktober 30, 2012

UNDI LIYANA ERYTHRINA di PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX !

Assalamualaikum ^^,



kawan2 semua..minta jasa baik anda semua untuk undi aku di PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX dengan LIKE gambar aku. as for that aku menggunakan nama facebook aku which is LIYANA ERYTHRINA. harap semua dapat membantu aku untuk mengundi seterusnya melayakkan untuk menyertai kem di Pahang nanti. *wink3!!

ok. now follow this steps untuk LIKE GAMBAR :




LIKE facebook iKnowMovement.



klik GADIS KONFIDEN KOTEX atau klik link di sini.



klik UNDI di menu tabs



scroll bawah sikit. korang akan jumpa macam dalam gambar. 
type LIYANA ERYTHRINA di ruang yang disediakan



if dah cari dan tak jumpa. pastikan petak sebelah kiri atas klik pada SEMUA. then cari nama LIYANA ERYTHRINA macam dalam gambar di atas.

then KLIK gambar. keluar macam kat bawah ni.

























klik UNDI untuk mengundi. 

THAT'S ALL !!


setiap orang hanya dibenarkan untuk mengundi gambar sekali sahaja. so, disebabkan itu aku nak open kepada blogger yang baik hati untuk tolong sama promote aku. caranya mudah saja.

  • buat satu entry bertajuk " UNDI LIYANA ERYTHRINA di PENCARIAN GADIS KONFIDENT KOTEX " dan ceritakan tentang penyertaan aku untuk pencarian gadis konfiden kotex.
  • entry mestilah di masukkan sekali cara2 untuk mengundi LIYANA ERYTHRINA.
  • akhir sekali, entry mestlilah dibuat sticky  post dan juga letak banner mengenai pnecarian ini di sidebar blog anda sehingga 30 Oktober 2012.
  • letak URL entry korang ke blog aku. post di ruang komen entry ini.
good news is, korang akan dapat sedikit cendera hati daripada FL Bloghouse selepas pengumuman peserta yang layak. that's why aku mintak URL entry post yang korang buat . and aku sendiri tak tahu bila, anything I will let you guys knows. yang pasti selepas tarikh 30 Oktober 2012.
yes. banner beserta URL untuk korang letak di sidebar, aku akan bagi selepas korang bagi URL pada aku. 

THANKS A LOT FRENZ !! =)



26 ulasan:

Cik Puan Izan✿ berkata...

good luck dik...:)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah.good luck dear..

p/s: msih ada lg strter kits tu..awk msg hp yui ea. 019-2331810.. t yui inform detail.

سو هايده berkata...

gud luck liyana...

Remy hazza berkata...

gud luck !!!!
remy dah pi undi......gigih tau!!!!

syiela berkata...

gud luck dear

nur anis berkata...

good luck..:)

Mrs.BuduBilis berkata...

41ma: <--xtau abg nal dh berpnya
41ma: klu dh berpnya alhmdllh la:D
41ma: <---pernh tnya abg nal...tp die kata xda:D

Azmira Yusof berkata...

Salam awak ,

Saya dah Undi awak dan Follow awak

Saya pun join jugak :)


http://azmiraazmira.blogspot.com/2012/09/meminta-bantuan-semua.html

Hehhe , Sama2 Good Luck ya

Ain Dzaya berkata...

done vote u ..gud luck <3

jom tolong sapot kenduri segment ain :)


Ain Dzaya:Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

Nasuha berkata...

smoga berjayaa..

Yuliana Wahit berkata...

gud luck.. yuyu follow sini..

Michelle Hopell berkata...

good luck :)

Nurul berkata...

Akak ! Nurul dah vote. Vote Nurul pula tau. Nama Nurul Fatiah ;)

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Khairunnisa' berkata...

Maybe banyak persaingan, but worry not. Good luck!

Nisa

NoEn berkata...

good luck dear

Nurmujahidah Ismail berkata...

gud luck!!! :D

Fendy berkata...

good luck..tp leceh la...

faizfakhirin berkata...

nanti sy undi

cweet pinky berkata...

gud luck , dah pernah undi peserta , sotakleyh undi dah larr ... :D

Susan Lolo Bua berkata...

Salam,
saya cuba vote leh, :)

good luck

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata...

Semoga rezeki beroleh kepada awk ! Amin !!

yaya ade berkata...

sy tagged awak sini :)

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/first-giveaway-ga-by-ftnjwablogspotcom.html

robi herdiansyah berkata...

good luck...

mieprosa berkata...

dah undi. good luck! :D
undi saya jugak :D
mieprosalahh.blogspot.com

safiah sokher berkata...

saya dari SEGMEN: Jom tingkatkan follower sampai lebam. Ok,tau benda dah lama.
1st-TQ sebab follow.
2nd-Sorry lambat sebab takde internet connection.Ahakssss. PEACE
3rd-Follow anda balik ^^