Sabtu, Disember 15, 2012

bertukar domain kepada dot my

Assalamualaikum ^^,



whats up guyss ?? ! ok perasan tak ? something new dalam blog ni. perasan ? bukan template.

cuba alihkan mata tengok kat bahagian URL korang tu. cepatlaaa . =)

see. URL blog ni dah tukar kepada www.liyanaerythrina.my. yeayyyy !! *clap2  haaaa kenapa pulak dot my ni ? orang lain havoc tukar dot com. hehe. heyyy !! i'm proud to be MALAYSIAN. so, any problem ?

ok. kepada sesiapa yang berminat nak dapatkan URL dot my ni bolehlah baca full entry di sini

hurmmm.. dalam pada tu. tadi diera adalah cek senarai peserta giveaway kami. bad news ramai juga yang delete entry tu sebelum sempat kami umumkan pemenang. kalau dah umum pemenang nak delete takpelah. ni belum umum lagi tau. so, kami terpaksa membatalkan penyertaan mereka. 

and yet kami decide untuk menggunakan random.org untuk pemilihan pemenang. memandangkan masa yang ada sangat-sangat suntuk. terima kasih kepada yang tidak delete entry. maaf juga sebab mengambil masa terlalu lama. 

sila ke dieratekikushika.my untuk senarai peserta selepas ada yang delete entry. tq ! =)


Tiada ulasan: