Jumaat, Disember 21, 2012

deep from the heart on the last day

Assalamualaikum ^^,


hari ni merupakan hari terakhir untuk student degree UiTM pergi kelas. THE LAST CLASS. untuk aku. hari terakhir ni aku hanya ada satu presentation yang memerlukan prop dan membuatkan aku tak tidur dengan puas untuk persiapan hari ini. 

tapi. walaupun hari ni merupakan hari terakhir. mungkin ada yang masih pergi kelas untuk next week dengan tujuan masing-masing kan. untuk sesetengah student. ini adalah hari terakhir untuk semester ini. tapi aku. hari ini adalah hari terakhir untuk semester ini and the true is, it is the  LAST CLASS FOR DEGREE. 

next semester aku perlu menjalani latihan praktikal. ya memang tak sabar bila dengar praktikal. at the same time sedih. sebab nak meninggalkan semua jejak dan kesan yang pernah aku lalui di sini. semuanya perlu di tinggalkan di sini. yang aku boleh bawa cuma KENANGAN. =(  

lagi terasa sedih bila khamis lepas semua final year student pergi MAJLIS PRA-GRADUAN. masa majlis berlangsung ada montaj yang disediakan oleh department IT. walaupun video tu adalah gabungan daripada pesanan-pesanan ketua program masing-masing, tapi the way the video tu di buat cukup untuk buat aku terkenang dan timbul rasa sedih dan juga rasa sayang pada KBM and of course MY FRIENDS. <3 nbsp="nbsp" p="p">

inilah dia. sebab semuanya aku takkan rasa lagi dah untuk masa akan datang. bila fikirkan yang aku takkan berada di sini lagi dan tak akan lalui semua yang ada di video tu lagi. itulah sebenarnya yang membuatkan aku SEDIH. 



Tiada ulasan: