Rabu, Disember 05, 2012

melaka di datangi dengan pelakon lagenda budak setan 2

Assalamulaikum ^^,



siapa dah tengok lagenda budak setan 2 : katerina ?? best ?? ada peminat-peminat kepada pelakon-pelakon dalam cerita ni ? haaa ni ada satu berita gembira untuk korang.

7/12/12 bersamaan dengan hari jumaat ini. pelakon-pelakon lagenda budak setan 2 : katerina akan datang ke GSC Aeon Bandaraya Melaka. tak silap pukul 2 lebih. kepada yang ekcited termimpi-mimpi selepas tengok cerita ni. apa kata face to face dengan mereka semua. tak jumpa dekat. tengok dari jauh pun jadilah kan. tapi kalau dah dekat tu ambil lah gambar sekali kan. jangan nanti kalau tak jumpa say hello ke ambil gambar ke balik rumah teros menyesal. =)


so. aku ingin menyeru kepada semua yang meminati filem ini atau pun meminati barisan pelakon filem ni marilah menyesakkan Aeon Bandaraya Melaka Jumaat ni. terutamanya kepada yang duduk dekat-dekat denga melaka ni. johor ke. nogori ke. kl pun boleh la. walaupun hari bekerja aku rasa orang tetap akan ramai. 

masa pengumuman tu. mcam dengar nama lisa surihani antara pelakon yang hadir. tapi sekuel yang kedua ni ada lisa surihani ke ? #kantoi belum tengok


6 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

kata rmi org, cerita ni xbest...hoho

Rara Nasiha berkata...

minat tu minat la. tapi kalau boleh nak fazura pegang watak kate tu. hihi

Dunia Wilma berkata...

Pergi...Jangan tak pergi...
Peluang nak jumpa artis tu ^_^
Kalau dekat, Wilma pun nak pergi jugak...
Nie jauh...Kena naik kapal terbang baru sampai :-)

Liyana Erythrina berkata...

@Mira Adzlia dgr2 pon camtu jugak, hewhew

Liyana Erythrina berkata...

@Rara Nasiha fazura ! i likeee !! =))

Liyana Erythrina berkata...

@Dunia Wilma hehe. tapi ramai orang tu yang tak tahan nanti.
akan di fikirkan ;)