Sabtu, Januari 19, 2013

KBM final #sem5 | paper 5

Assalamualaikum



tadi pagi selesai sudah paper terakhir. OSM 601 di ZDKU. research methods.

its a wrapp guyss !! weho0ooo !!

nothing much to worries bout this paper. seems aku rasa aku boleh jawab setelah sesi spot soalan semalam. akhirnya keluar juga. ahaa AGAIN. aku tak berani nak kata ya atau tidak. sebab memang setiap kali aku spot soalan. mesti keluar. tak banyak sikit. kadang-kadang perasaan tu datang sendiri. tengah-tengah baca terdetik dalam hati. "entah-entah keluar"

so, once aku dah terdetik macam tu sejak aku perasan aku ada kind of instinct. teros aku menghafal macam orang gila. and benda tu kadang-kadang panjang nak mampos ! pernah di sebabkan panjang sangat aku malas nak hafal ye2. just baca gitu2 jek. at the end, amek ! memang menyesal tak sudah.

and yes ! aku sekarang berada di Johor. satu perasaan yang sangat sangat dan sangat gembira bila dapat kembali ke kampung halaman. tapi tetap sedih meninggalkan jejak di Melaka.



Signature

Tiada ulasan: