Rabu, Januari 30, 2013

KRUNOMENA

Assalamualaikum



phewww ! selepas menghadapi hari-hari yang sukar akhirnya aku kembali menaip di blog. eceehhh ! ayat macam orang baru selesaikan masalah add math. @.@




okok ! esok 31 Januari bersamaan dengan kemunculan album KRUNOMENA yang di nantikan semua peminat tegar KRU. macam haku ! hekhek

KRUNOMENA - tajuk album ni diberikan oleh peminat KRU sendiri. masa tu KRU ada tanya kat fb cadangan untuk tajuk new album. then banyaklah cadangan yang ada. but KRUNOMENA dipilih. hurmm..and peminat yang bertuah tu dapat hadiah untuk datang studio mereka. like road tour. tapi tapi .. dia tak dapat datang sebab menetap di sabah. if not mistaken. ke sarawak. tapi dan tapi lagi.. KRU make a special video untuk dia and di ganti dengan beberapa cenderahati yang di hantar pada dia. and kalau tak silap lagi, dengan beberapa album kot?  fuhhh !!! syokknyeee ...

ini merupakan album pertama mereka yang di rakam oleh syarikat mereka sendiri dan menjadikan album ke 14 sebenarnya. 

nak rasa special and kalau korang peminat gila-gila dengan trio tiga beradik ni. like sanggup berhabis apa sahaja asalkan dapat be one of the special one. beli album dorang ni online dan berurusan dengan UNITED STUDIOS. daripada permintaan, pembayaran dan  pengeposan, semuanya di uruskan UNITED STUDIOS. oh apa yang special nya beli online? kena charge postage lagi ada ! hewhew

if korang beli online, selain abang posmen tolong hantarkan sampai depan pintu rumah korang tu. means tak perlu nak pegi kedai CD then tercari-cari satu kedai sebab tak tahu celah mana dia letak kan?. SPECIAL nya beli online sebab album tu di tanda tangani oleh trio KRU. walawehh !! 

ok fine ! aku sure korang takkan faham macam apa yang aku rasa.   rasa excited to hokay ! except kalau korang in a group. =) 


tunggu pos laju hantar album tu. tapi bukan kat aku. kat akak aku. kehidupan students sememangnya membataskan serba sedikit untuk memiliki album tu. tapi sebenarnya ada hati nak beli ni. kita tengok nanti macam mana ok ! 

love,
Signature

5 ulasan:

Dianaa berkata...

wahh untung lah budak tu kan dapat hadiah dari KRU nanti. pandai juga dia bagi nama album, memang unik sikit :D

Liyana Erythrina berkata...

@Dianaa kannn..unik !

cik amal berkata...

mula2 tgk gambar, ingtkan cover filem
huhu... first time dtg sini.. follow sini

Liyana Erythrina berkata...

@cik amal that's why yana adored dorg..btw, thanks ! selalulah datang sini =))

Liyana Erythrina berkata...

@cik amal that's why yana adored dorg..btw, thanks ! selalulah datang sini =))