Selasa, Januari 22, 2013

Tambah Follower sambil berkenal-kenalan

Assalamualaikum



rasa dah lama gile aku tak join mana-mana segmen dari kawan2 blogger. dan lama jugak aku tak blogwalking ke blog blogger lain. tiba-tiba rasa diri ni sombong sangat sebab tak bertegur dengan kawan-kawan semua agak lama. jadi aku tetarik nak join satu segmen yang sangat simple !


klik banner untuk join. 

follower sehingga entri ini di publish :

1089


salam pekenalan buat semua yang berkunjung ke blog ni. keep in touch yaa ? =)

ehem ! awak-awak semua. rasa-rasa suka tak dengan blog ni ? kalau suka boleh like page Liyana Erythrina Bloghouse okei ! thanks !



love,
Signature

20 ulasan:

shamira berkata...

done follow :) join segment yg sma

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Mohamad Khairil berkata...

Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

NurulMirotic[NSHS] berkata...

Assalamualaikum ^^ Singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow your blog . . Follow me back oke ^^

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

Cik Aishah berkata...

Assalamualaikum..
Singgah sini dari segmen yang sama...
Done follow sini..
Jemput singgah ke blog saya...:D
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Eila berkata...

done follow you with my JM Homestay blog... feel free to follow my primary blog http://shadownbla.blogspot.com/

Cik Zara berkata...

http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html
singgah n follow

LE PATISSIERE berkata...

Assalam, dari segmen yang sama.
Follower ke-1096. Blog comel+smart. Jemput singgah blog saya :)

http://hazimahstory.blogspot.com/2013/01/79-segmen-tambah-follower-sambil.html

Ct Noraishah berkata...

hai, salam perkenalan

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

Ct Noraishah berkata...

hai, salam perkenalan

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

Husna Fauzi berkata...

hai hai ! bw dan dr segmen yg sama ! btw, done following u. follow saya balik, eah ? plz and thankgyu. singgah2!

http://amalhusnafauzi.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_22.html

nurul farhana berkata...

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

nurul farhana berkata...

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

nurul farhana berkata...

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

Syhera Rosdan berkata...

Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Pecinta Sukan berkata...

Done Follow!!
join segmen yang sama mcm awkk... jemput melawat balik blog budakPj..

http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/2013/01/try-join-segmen-tambah-follower-sambil.html

Salam Perkenalan ^_^

Ridzwan Mohamed berkata...

salam perkenalan... dari segmen same

Balqis Azzahra Shamsul Anuar berkata...

dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

Musafir Jalanan berkata...

Assalamualaikum, . . . aku pon join macam ko nye, . . ni aku punye, jemput ar tengok2, . .

http://budakgetah91.blogspot.com/2013/01/rahsia-diari-jejaka-hangat-hot.html

jejaka hangat tu suruh aku datang sini,
dia cakap, . . .

Updated
korang diwajibkan utk blogwalking dan follow blogger lain..oke!
kepada korang yg nak blogwalking peserta2 lain tu..boleh klik kat sini Senarai Peserta Segmen..
(jejaka hangat)

:)

Mohd Fauzrin berkata...

Dari segmen http://www.mohdfauzrin.my/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
Will u follow me back... :)

Mohd Fauzrin berkata...

Sory..newlink
http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
Will u follow me back... :)