Isnin, Februari 18, 2013

EVENT | Elken

Assalamualaikum



hey  all !!

ni nak hapdate cerita seminggu yang lepas. pada 9/2/13 lepas aku pergi ke event ELKEN. errr ...


ok. lets make it short and simple. aku pergi sana adalah untuk menghadiri sesi penjagaan muka. yang mana kat sesi tu nanti dia ajar cara-cara penjagaan muka seharian dengan cara yang betul. dan semestinya dapat guna produk mereka yang best tu. weeeeee !!

mula-mula ada ceramah atau lebih kepada briefing la pasal condition and types kulit kita. sebab-sebab kenapa terjadi jerawat, jeragat, pigmentasi, sun burn, white head, black head dan segala jenis macam masalah yang berkaitan dengan kulit muka.


Diera Tekikushika kena beralih sebab aku nak amek gambo ELKEN tu. hakhak


masuk sesi ke dua. adalah sesi praktikal. yeayy !! masa untuk guna the products ! sebelum tu kami di bahagikan kepada tiga jenis kulit muka. well iolllsss cuma ingat iollss punya jelaa. which is REJUVENE. means kulit yang normal and umur tak sampai 30 lagi.

tapi jangan silap ok. tak semestinya umur under 30 automatik masuk this group. sebab masa kat workshop tu, ada yang satu table ngan aku ni umur baru 16 tahun but then pakar komestik elken kata " u punya kulit type .....  sebab ada jeragat " ak lupa la nama produk tu. hewhew .

bila part dia cek muka aku. binggo !! nasib baik betul. sebab aku main redah jek masuk REJUVENE since aku tak sampai 30 lagi. haha. sebab aku tak tahu kulit aku ni jenis apa. pernah buat test dulu. result dia normal. tapi pakar kecantikan tu tak cakap kulit normal ke abnormal. dia cuma cakap kulit berminyak kat sini. kulit jeragat kat sini. bla bla bla blaaaa  i was likeee "huh !! mana ni ? mana ni ? "




so, this is products untuk kami REJUVENE. i just can says produk ni sangat berkesan. seriuosly ok ! even ko baru sampai step cuci muka. dah boleh nampak dah dia punya keberkesanan tu. it really suprise me ! bagus sebenarnya untuk cuba sendiri produk ni. baru tau macam mana kesannya. experiences by yourself is more worth !


siapa nak jadi jutawan ???


and closing ada speaker dari jutawan melayu pertama semenanjung ELKEN. if i not mistaken. her name is Puan Hajah Kamariah. kalau boleh nampak dia yang pakai blazer merah. oh yes ! aku rasa di ELKEN tema merah hitam. sebab boleh nampak daripada pakaian yang di pakai oleh mereka yang aktif. super smart ! very corporate !

sebenarnya ramai jugak lelaki yang datang this event ekcelli. tapi di sebabkan phone aku snap nya banyak kat ladiesss pulakkss. and yang umo baya-baya aku ni sangatlahhhh sikittt. space kitorang lapang gila. boleh nampak daripada view gambar last tu. =.=


masih blur apa sebenarnya ELKEN ?? tungguuuuu next update oke ?


#psstt !! harga setiap satu product REJUVENE cecah RM 100 +++ .. fuhh ! *pengsan*


till then...

love,
Signature

7 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

eh eh da HAPDATE. kikiki. yg jeragat tu UPII lah! :p

Liyana Erythrina berkata...

@Diera Tekikushika haha. lagi satu ? o_0

Shakira Pathi berkata...

teringin nak pergi event2 macam ni :)

Nur Atirah berkata...

wahh , berkesan eak produk tuh . wahh , bgus2

Liyana Erythrina berkata...

@Shakira Pathi jomla involve ! if berminat.. bagi tau yana k =)

Liyana Erythrina berkata...

@Nur Atirah berkesan ! pernah dengar ke produk ni ?

Kancil 8349 berkata...

salam perkenalan daripada kancil...nice