Selasa, Februari 05, 2013

hey helloo google+

Assalamualaikum



 hey all !! ya tau tau aku ketinggalan everything bout google + . entah kenapa aku malas gila nk layan google+ ni masa awal2 dulu. mungkin sebab keadaan otak masa tu yang tengah sarat dan serabut tengan esaimen dan exam. so. HOLD dulu. nanti-nanti boleh.

and tadi barulah terkedek-kedek nak study google+  ni. ponnn tak paham sangat lagi. in overall ak rasa konsep lebih kurang macam facebook. betol tak ?? tengok blog orang sana sini ada google+ . terhingin jugak nak ada kat blog pemalas ni kan. walaupun aku tau nk attract orang tu sangat rendah. LOL . this happen when i know that i lazy enough untuk terokai dunia google+ . fuhhh !! amek ko terokai teros ! =D

entri ini sebenarnya ingin memberi tahu korang yang blog aku dah ada google+ untuk korang follow. hewhew  boleh tengok kat sidebar entitle "find me here" harap sudi la ye ? dan ada tak sape-sape nk tolong bagi info pasal google+ ni ? kasi clear kat budak rabun ni.

siapa ada google+ meh bagi tau aku. boleh kawan-kawan kat sana. wewewe

betol tak pasang button google+ yang tu ? ke aku salah. let me know if wrong ok.

love,
Signature

Tiada ulasan: