Sabtu, Februari 16, 2013

TERAPI ION DETOX

Assalamualaikum




hey all !! TERAPI ION DETOX. siapa dah cuba ? aku dah.

terapi ion detox ini adalah salah satu cara terapi terkini untuk membersihkan tubuh daripada toksin tanpa ubat.

INFO |

sistem terapi pembersih ion menghasilkan ion-ion positif dan negatif di dalam air yang mengalir di dalam tubuh secara automatik dan berenergi mencipta keseimbangan dengan memecah, mengeluarkan toksin, bahan bijangan metabolisma dari tubuh melalui liang-liang di telapak kaki, perubahan warna ionasi membuktikan pengeluaran pembuangan toksin, zat-zat partikel dari bahagian tubuh yang telah dionisasi. seterusnya megembalikan kesihatan semula jadi kita.

cerita takde gambar tak best jugak kan. so, mari kita lihat gambar ..


sebelum


selepas


result. apa maksud di sebalik nombor-nombor yang di bulatkan tu ?



1 -->  kuning kehijauan : toksin dari ginjal, pundi, saluran kencing
2 --> kuning kemerahan : toksin dari sendi atau gaut
3 --> kuning berminyak : kolesterol
4 --> coklat kelabu : toksin dari hati, pundi, hempedu
5 --> hijau tua : toksin dari hati, hempedu
6 --> buih putih lendir : toksin dari kelejar limpa
7 --> buih gelembung : asid toksin, gastrik, perut kembung
8 --> ketulan putih : tulang rapuh / ostoporesis
9 --> warna hitam : logam berat / nikotin / ubat
10 --> warna merah : ketulan darah beku


keseluruhannya yang aku bold itu adalah result aku lepas buat terapi ni. bayaran RM 10 untuk setengah jam. tapi si diera tu langsung tak keluar macam aku ni. dia just nombor 7. air tu bersih lagi cuma ada buih-buih je. ermmm =,=  . kesannya bila jalan rasa ringan sangattt !! rasa macam terapung-apung pon ada. =)

btw, ni result aku yang duk pakai koyok tampal kat tapak kaki bila nak tito. and result aku yang minum aloe vera gel. rasa-rasa kalau korang yang tak pernah langsung terfikir nak buang toksin dalam bandan korang tu agak-agak cane la ghupe air tu yeekk ?? errrr..

ada testimoni yang aku tengok kat kedai tu cukupla buat mata aku tak mampu bertahan untuk seminit hanya untuk tengok gambar yang di sediakan tu. geli. aku punya yang banyak tu pon tengok dah rasa loyan. bayangkan yang air dia berkeladak. bayangggkaaannnn... haha

and kalau korang rasa mahal nak pegi buang toksin every two days dengan bayar RM 10 dengan terapi ion detox ni. cuba darab untuk sebulan. homaiiii .. tak sanggup ?? apa kata guna produk ini yang terbukti berkesan !
till then...


love,
Signature



9 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

eeeeeeee gelinya iteewww. huuu :P

Hanim Irsyad berkata...

wahh. cam best je.

adibahfaizah berkata...

Pernah try yng tmpl dekat kaki tu jela, pastuuu dh lelame mls dh nak beli =="

Liyana Erythrina berkata...

@Diera Tekikushika gedik !

Liyana Erythrina berkata...

@Hanim Irsyad cubaalaa bila2 =)

Liyana Erythrina berkata...

@adibahfaizah haha. yana kadang2 malas jugak.. tu yg kena replace dgn minum air aloe vera ;)

nini berkata...

wah cam best je...buat kat mana ek...

Liyana Erythrina berkata...

@nini ni kat kg yana dear.. kat pontian..try google k utk others location ;)

Muhammad Musoddiq berkata...

cik, benda ni menipu.. Ini proses elektrolisis yang di ajar di tingkatan 4/5 dalam subjek kimia..

http://www.youtube.com/watch?v=LOdXEBslCHs