Isnin, Mei 20, 2013

berita terkejut

Assalamualaikum



hey hell0oo !

well. tiba2 malam ni nak update blog. cuma nak bagi tau yang kita tengah stress ni. ya stress. boleh nampak tak? @.@ tak nampak? memangla. sebab kita tak ambil kisah sangat dengan benda-benda yang boleh buat stress ni. =P

nak tau tak. bila dah nak habis praktikal ni. benda paling menyeramkan bila nampak or dapat notification daripada group kat fb tuuuu. bukan group yang post link blog or what so ever tu. tapi group BACHELOR IN OFFICE SYSTEM MANAGEMENT (HONS) OM221. rase macam nak bukak ke tak. ke nak biar. kalau biar lagi bahaya. tapi kalau bukak confirm aku terkejut berok. *korg nampak tak kot2 ada relationship kat situ? berok terkejut bila bukak notification group? ada kena mengena ke? lagi satu. berok tau ke facebook?? hurmmm*

ok. back to reality. ni paling best nak announce ni.  T_T





mula-mula tu takdela nak terkejut sangat. " ohh.. untuk viva .. "

alih-alih classmate aku tanye soalan menakutkan. dan jawapannya SANGAT mengerikan. *pengsan. boleh baca kan soalan dan jawapan yang dimaksudkan? so, kesimpulannya ..

PEMBENTANGAN RESEARCH (VIVA) 
1-5 Julai 2013

SUBMIT REPORT PRACTICAL & RESEACRH
21 Jun 2013

mata teros fokus kat screen laptop belah kanan bawah. tengok apa? tengok tarikh ari ni hoo0oiiii !! lagi SEBULAN hoiii .  annnndddd habis praktikal jee terus present VIVA?? haishhh !! risau2. nama aku dah la atas-atas. kalau kereta viva yang comel tu boleh la jugak aku nak kelentong. ini. viva (pronoun die should be "vaiva"). teros teringat data yang tak finalize lagi. output tak check betul2 lagi. log book. report practical lagi. ok fine. dah macam nak huru hara je hidup aku ni. 

RELAX
*praktikal lagi perkataan ni dengan situasi aku sekarang ni???


till then..

love,

2 ulasan:

Mysara Ab Rahman berkata...

mai7hb ni viva thesis..serabut..tp masih relax g..heee

ila berkata...

good luck.
stay chill.inshaAllah boleh buat