Selasa, Julai 30, 2013

Erti Aidilfitri 10 Jari Aidilfitri

Assalamualaikum



well hello dunia blog !! dan bloggers ??!! ;)

dah lama tak update orang yang sentiasa bagi inspirasi kat aku kan? ehem !! 

mood raya dah turning on ke semua ni? aku belum on lagi. tak taula bila nak on. ataupun off je sampai ke sudah. T_T   tapi kan bila dengar lagu raya KRU dengan FORTEEN tetiba macam mood raya tu nak on. tak full lagi la on. heh ! apa punya ayat aku guna entah. @.@

bukan nak diskriminasi ke apa. tapi dah memang aku suka lagu ni. nak buat macam mana. hekhek. untuk aku mengatakan lagu KRU or i should says lagu-lagu yang dorang compose tak sedap adalah satu pekara yang sangat susah. yes. susah. bila dengar lagu yang dorang compose automatik hati ni dapat agak " ni mesti edry yang buat" tak pun "eh..kru ek". trademark lagu dorang tu dah ada. bagilah kat sapa pun. most of them dah tentu-tentulah yang bawah management dorang. once dengar dah boleh agak. macam lagu imam muda dengan ustazah pilihan tu. tengah play terus google komposer siapa. so far aku boleh lagi detect. ok. faham? 

korang dah dengar? kalau belum klik link yang aku sediakan kat bawah ni. 

KRU

FORTEEN

masa taip entri ni aku duk play dua lagu raya ni kat youtube KRU MUZIK. macam pelik pun ada. tak buffering lansung ! siang tadi nak loading fb pun payah. terima kasih sebab paham kehendak aku bodben !! 

till then..

love,

1 ulasan:

Fara Zwanie berkata...

Salam aidilfitri.. Semoga semuanya selamat..
Amin..