Ahad, Ogos 04, 2013

Episod COUPLE untuk di fikirkan bersama

Assalamualaikum


tadi kan masa sibuk ber youtube KRU MUZIK. klik dan klik dan klik dan klik sampaila terjumpa cerita COUPLE ni. dalam hati "macam best jek" . bukak-bukak jek background music "....ketika cinta bertasbih.." walaweyhhh. tangkap feel beb ! bila tengah jiwa kacau ni dengar lagu-lagu macam ni otomatik mood tu jadi berangan entah apa-apa. jasad entah ke mana. jiwa, perasaan entah ke mana. T_T

pada aku best cite ni. ada nasihat yang di selitkan yang secara tak langsung korang akan terdetik dalam hati untuk setuju dengan apa yang di sampaikan tu. at least.

nak tau best ke tak, bolehlah tengok ya :)


COUPLE Episod 1 (Fitrah Ingin Berpasangan)
COUPLE Episod 2 (Persekitaran Membentuk Rasa)
COUPLE Episod 3 (Calon Baik Ada Di Tempat Baik)
COUPLE Episod 4 (Jodoh Telah Di Tentukan)
COUPLE Episod 5 (Minta Pada Allah, Usaha Berurusan Sesama Manusia)
COUPLE Episod 6 (Niat Baik, Cara Mesti Betul)
COUPLE Episod 7 (Perangkap Perasaan)
COUPLE Episod 8 (Benarkah Cinta Atau ...)
COUPLE Episod 9 (Cinta Sebenar)
COUPLE Episod 10 (Tak Jadi)

till then..

love,

6 ulasan:

Choi•Minhoヅ™ berkata...

Wahh, nice sharing. Tak pernah pulak jumpa video² ni kat youtube..

*singgah sini. kalau sudi singgah la dan komen. =)*

Wanie Zunidan berkata...

Dah tengok , heliza helmi berlakon kan ?? Comell dia , hehe

Ieyra Ghani berkata...

Salam..Ieyra Ghani sedang mencari sponsor bagi Giveaway akan datang..Baca siinii :)

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

Liyana Erythrina berkata...

@Choi•Minhoヅ™ byk je cite2 pendek ni, kna rajin klik klik :)

Liyana Erythrina berkata...

@Wanie Zunidan yup! heliza helmi. comeyy sangat!! ^^,

Aisha Fauzi berkata...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)