Khamis, Ogos 22, 2013

THE ART OF VIKINGDOM FORUM

Assalamualaikum


 
agak lama sebenarnya tak up entry pasal KRU kat sini. bukan takde cerita. banyak sebenarnya cerita dorang yang aku nak update. kehidupan di dunia nyata perlu di utamakan. =P

so VIKINGDOM will come out soon and yeayy !! bila tengok balik entri aku cerita pasal VIKINGDOM ni rupanya tahun 2011 lagi aku dah up. @.@  

to be frank, seriously aku tak minat pun tengok cerita-cerita macam ni. sebab pada aku macam menakutkan dan confirm aku nanti dalam panggung terkejut terkejut pastu tangan letak kat depan mata. acah-acah tengok. main cak-cak celah-celah jari. ganas sangat. HMM pun sama. bila part lawan-lawan tu. but, when its comes to KRU products, aku kena tengok. mana boleh tak tengok.  ekekeke. 

12 September 2013 di pawagam seluruh Malaysia dan Brunei. 4 Oktober 2013 di pawagam-pawagam Amerika Syakirat. 

annndddddd taraaaa !!! 


THE ART OF VIKINGDOM FORUM




Ha ! Apa lagi kepada ada berdekatan jangan tak pergi. :) kalaulah dapat pergi. T_T

Jemput semua like page VIKINGDOM. Ada banyak dorang shares pasal VIKINGDOM. banyak gambar-gambar yang awasome!  lepas tu dorang suruh teka lokasi masa produksi shoot VIKINGDOM. ^^

oh ya. yang belum tengok trailer tu. mesti klik link kat bawah ni tau. and jom dengar lagu tema VIKINGDOM yang di nyanyikan oleh MOJO- Dark Clouds. 

TRAILER VIKINGDOM

Dark Clouds - MOJO


Info | Kru Studios . VIKINGDOM

xoxo


2 ulasan:

tenku butang berkata...

done follow sini no. 1478
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang berkata...

blog ni kemass