Isnin, Februari 08, 2016

Setahun yang lepas

Assalamualaikum



Diam-diam setahun rupanya tak berupdate blog ni.  Setahun tu jugaklah banyak sangat yang dilalui. Banyak. Cukup untuk aku berhenti seketika masa manaip ni. hmm.

So, entri permulaan untuk tahun ni sebagai welcoming notes daripada aku buat korang. Terima kasih masih sudi baca blog yang tak seberapa ni. Kepada korang yang baru terjumpa blog ni, di sini adalah tempat aku berkongsi semua cerita.  Kebanyakkannya adalah daripada pengalaman aku sendiri dan sedikit info yang di kongsikan hasil pembacaan.  Oh btw, kalau korang stalk entri zaman dahulu kala tu, maafla andai ada di antaranya tidak matang. Maklumlah, masa tu masih dengan penulisan bahasa sms dan aku sendiri mengaku agak kebudak-budakkan. Well, aku anggap itu sebagai salah satu proses pembelajaran dalam penulisan blog.  Setidak-tidaknya mampu buat aku ketawa. haha. ok tak kelakar.

So after all, mungkin akan ada banyak throwback selepas ni. Jangan jemu ya =)






Up satu gambar masa pergi short vacay Januari hari tu. So boleh agak kan next entri pasal apa ;)
And, lagi satu, sebab nak dapatkan mood untuk menulis semula, so blog totally different now. love it<3 p="">


Love,





1 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

fuyooooo!!! lawa seh belog dia :p